Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Samsung Find My Mobile vulnerabil la atacuri malitioase

/
/
/
/
image

Daca folositi serviciul Samsung Find My Mobile pentru a va gasi telefonul, ar fi mai bine sa incetati sa-l mai utilizati o perioada.

Atat NIST cat si cercetatorul in materie de securitate Mohamed Baset avertizeaza cu privire la un exploit care ii lasa pe „bagaciosi” sa va blocheze de la distanta smartphone-ul, sa sune sau sa va stearga complet datele de pe acesta. Se pare ca Find My Lock nu valideaza informatiile „lock-code” pe care le primeste – un atacator trebuie doar să inunde dispozitivul țintă cu trafic de rețea pentru a obține control.

Având în vedere că dispozitivul de localizare se aprinde în mod normal când vă înscrieți pentru un cont Samsung, există o șansă foarte mare sa fiti vulnerabili. Asteptam de la Samsung o informatie oficiala cu privire la aceasta vulnerabilitate. Pentru moment, însă, singura cale de a evita orice surpriza neplacuta este de a opri Find My Mobile și sa nu mai risti astfel sa fii „jefuit”.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar