RSS PaginaDeMediaȘtiri ITTECHTelefoane

Samsung a dezvăluit Galaxy Note 9 înainte de termen

Samsung ar trebui să anunțe săptămâna viitoare Galaxy Note 9, dar cineva de la companie pare să nu fi înțeles mesajul, publicând pagina de precomandă a telefonului.

Pagina a fost dezactivată între timp și nu includea foarte multe detalii despre telefon, dar confirma cam fiecare leak care tot apare pe internet de câteva luni despre înfățișarea sa. Galaxy Note 9 va avea două camere principale orientate pe orizontală și un senzor de amprente pe spate, alături de acel element din ce în ce mai rar văzut la telefoanele foarte scumpe, un jack audio.

Da, clasicul conector audio, care părea a fi un standard indispensabil pentru cam orice chestie zbiară sunet, va fi prezent pe noul telefon de la Samsung. Cumva, compania tot reușește să includă jack-ul ancestral fără a compromite calitatea sunetului sau rezistența la apă și praf a dispozitivului.

Anunțul oficial al telefonului va avea loc joia viitoare, pe 9 august, iar conform zvonurilor va fi disponibil pe piață din 24 august. Atunci vom ști toate detaliile tehnice. Data reprezintă totuși o mică ocazie pierdută. Nu de alta, dar să fie anunțat sau lansat pe 9/9 ar pica mai bine. Trebuie doar să vă uitați la cât de bine a picat Skyrim pe 11/11/11, și nici măcar nu avea cifra 11 în nume.

[CNET]

 

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button