PC&Consoles

Samsung dă jos de pe Youtube modul de GTA 5 cu Note 7

Acum câteva săptămâni vă informam despre o modificare amuzantă de GTA 5 care transformă sticky bomb-ul din joc într-un Samsung Galaxy Note 7.

Părea de parcă va fi o chestie de care lumea va uita foarte rapid, o mică glumă la adresa lui Note 7 care nu va mai fi băgată în seamă după câteva zile. Cumva, Samsung nu a înțeles asta și a decis să se împuște în picior… nu la fel de rău cum a făcut cu Note 7 în sine, dar tot nu într-un mod bun… de parcă ar fi un mod bun de a te împușca în picior.

Clipul original de prezentare al modificării de GTA 5 a fost dat jos de pe Youtube, la cererea celor de la Samsung.

youtubesamsung

Aparent, includerea unui Galaxy Note 7 într-o modificare și realizarea a unui clip video despre asta constituie o încălcare a dreptului de copyright. Samsung ar putea avea ceva dreptate aici, din moment ce nu este permisă includerea în jocuri a unor mărci fără acordul proprietarului. Însă Youtube nu este GTA 5.

O filmare a modificării nu este același lucru ca modificarea în sine, așa că Samsung pare mai mult de parcă ar dori să îngroape poveste cu Note 7 într-un mod care demonstrează destul de bine că nu prea înțelege cum funcționează internetul.

[The Verge]

Tags

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Related Articles

7 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close
Close