Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Samsung copiază Apple și face propriul coș de gunoi

/
/
/

Când Apple a lansat un PC cilindric, toată lumea a făcut comparația cu un coș de gunoi foarte scump. Dar măcar avea două plăci video în el. MSI a copiat un an mai târziu designul, iar după doi ani a decis și Samsung să facă propriul PC cilindric.

Tomberonul Samsung, numit ArtPC, este o creație destul de bizară. Pe de o parte, are un difuzor omnidirecțional de 360 de grade. Pe de alta, arată de parcă nu a fost proiectat până la capăt, cablul de alimentare conectându-se în același loc cu fiecare alt port și buton al PC-ului. Asta face „fața” lui ArtPC foarte elegantă și complet lipsită de orice fel de caracteristică, dar va trebui întors în mod constant pentru a insera un card SD sau a umbla la porturile mai uzuale. Evident, este un PC menit pentru cei care nu îl folosesc prea des.

Pe partea de configurație, acest PC va fi disponibil cu un Core i7 6600 sau cu un core i5, prima variantă suportând până la 16GB RAM, iar a doua până la 8GB.

În rest, avem parte de un SSD NVMe de 256GB, un HDD de 1TB, 4 USB-uri 3.0, un USB Type-C, un singur port HDMI și o placă video Radeon RX 460 cu 2GB de memorie video. HDD-ul va putea fi adăugat ca un modul, urmând să mai fie disponibile astfel de module pe parcurs.

Prețul pentru această minunăție este de 1200 de dolari pentru varianta cu i5 și 1600 de dolari pentru varianta cu i7. În alte cuvinte, pentru același preț ai putea lua un PC mult mai competent și l-ai putea îngrămădi într-un coș de gunoi. Rezultatul final probabil ar fi mai practic și ar avea un design mai funcțional.

[Anandtech]

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

28 Comments

  1. Tote ca toate ,dar chiar nimanui nu i-a dat prin cap sa faca un PC amplasat intr-un frigider ? . Cred ca ar fi mult mai ok si nici praf nu ar intra in ele ,ca sa nu mai zic ca in loc sa schimbi componente poti chema un om sa ii bage freon .

  2. Dacă note 7 e o bomba,atunci asta e un booster de la o racheta. Doamne ajută-ne.ISIS e la noi în casa. Azi mâine vad și televizoare Samsung care iau foc din cauza HDR-ului.:)

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar