TECHTech&ITTelefoane

Samsung confirmă anunțul noilor telefoane luna viitoare

Ne mai desparte foarte puțin timp de prezentarea publică a noilor telefoane Samsung. Compania a confirmat într-un mod foarte public data la care va dezvălui atât noile modele de Galaxy S10, cât și noul telefon pliabil Galaxy F.

Cum a făcut asta? Prin împânzirea Parisului cu afișe în limba coreeană pe care scria „Viitorul se desfășoară”, sau „The Future Unfolds” dacă vreți o varianta mai precisă, și „20 Februarie”. Nu încape prea multă îndoială despre ce ar putea fi vorba.

Telefonul pliabil Samsung, supranumit Galaxy F, va fi prezentat în cadrul evenimentului din acea zi, într-o formă ceva mai rafinată față de cea pe care ați putut să o vedeți pe la finalul anului trecut. Atunci a fost ținut în mare parte în umbră, doar ecranul fiind vizibil clar. Telefonul ar urma să aibă un preț destul de piperat, apropiindu-se de 2000 de dolar conform estimărilor și zvonurilor din ultimele săptămâni. Dacă se vor adeveri, vom afla pe 20 februarie.

Alături de acest model ar trebui să fie prezentate public și trei variante de Samsung Galaxy S10, ce ar putea avea găurele în ecrane, RAM de tipul LPDDR5 și probabil numeroase alte caracteristici atractive. Dar cu siguranță nu vor fi la fel de mult băgate în seamă ca noul telefon pliabil Samsung.

[GSM Arena]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button