Tech&ITRSS PaginaDeMediaTECH

Samsung completează colecția de televizoare QLED 8K cu un nou model

Mai multe variante de dimensiuni

Odata cu lansarea lui QLED 8K de anul trecut, achizitiile totale de televizoare QLED au crescut cu 200%. Acest interes pentru televizoarele QLED de la Samsung a insemnat mai multe de doua unitati vandute in intreaga lume de la lansare si pana acum, fapt care arata ca exista deja un apetit mare in randul consumatorilor pentru televizoare premium. Pentru a aduce imbunatatiri acestei game, QLED 8K de 55 de inci se va alatura seriei QLED, alaturi de celelalte versiuni disponibile deja pe piata si anume 65, 75, 82 si respectiv 98 de inci. Aparent, modelul anuntat in cadrul IFA 2019 este mezinul familiei.

Modelul de 55 de inci QLED 8K va fi disponibil la nivel global din septembrie. Cu aceasta noua aditie, Samsung raspunde solicitarilor consumatorilor pentru o paleta mai mare de optiuni cand vine vorba de televizoare, oferind diferite versiuni de dimensiuni, potrivite pentru fiecare casa in parte.

Noul model de 55 de inci vine cu beneficiile premium specifice gamei QLED 8K, inclusiv calitatea inegalabila a imaginii, cu accent pe detalii, 100% volum de culoare si tehnologie bazata pe inteligenta artificiala.

Indiferent daca utilizatorul urmareste continut printr-un serviciu de streaming, un set-up box prin HDMI, USB sau chiar prin intermediul telefonului mobil conectat la TV, procesorul Quantum 8K recunoaste continutul de rezolutie scazuta si ii face conversia la calitate 8K.

Marinake

Andrei mă numesc, dar lumea mă cunoaște drept Marinake. Am terminat ceva facultate de publicitate, însă drumurile mele nu au condus niciodată spre acest domeniu... așa că mă aflu aici și acum. După câțiva ani în care am tot migrat de pe o platformă pe alta și mi-am lăsat amprenta, scrisă, peste tot unde am apucat, am poposit la Zona. Scrierile mele includ recenzii de jocuri și hardware, cât și produse lifestyle. Când nu scriu review-uri, mă veți găsi adesea cu o cafea în mână, scriind despre ăle mai noi știri din industria tech și nu numai.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button