TECHTech&ITTelefoane

Samsung lucrează la o cameră ce poate fi integrată în ecran

Scobitura din ecran, acel infam „notch” pare că are zilele numărate. Nu doar din cauza diverselor implementări ale unui motoraș care să ridice o cameră ascunsă, ci și din cauza unei camere ce poate fi integrată direct în ecran.

Conform celor mai recente vești care circulă prin presă, și care chiar par să fi fost confirmate de către Samsung, compania lucrează în acest moment la un mod de a integra camera în ecran. Nu s-au oferit încă mostre concrete ale noii tehnologii, dar principiul de bază pare a fi cel că în momentul în care camera frontală este utilizată, porțiunea din ecran ce se află în fața sa va deveni transparentă.

Samsung și-a atras câteva critici cu ocazia lansării ultimelor modele de telefoane Galaxy, deoarece a început să folosească diverse forme de scobituri în ecran, asta deși compania a petrecut ultimii ani luând peste picior Apple din cauza acestui tip de design, în cadrul reclamelor sale.

Integrarea camerei în acest fel va permite realizarea de telefoane cu margini din ce în ce mai mici, oferind o experiență cursivă a ecranului. Desigur, asta înseamnă că va fi mai mult ecran care se poate sparge, dar cel puțin va arăta foarte frumos

[GSM Arena]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button