MORE

Samsung răspunde la Bendgate 2.0

Samsung a formulat un răspuns la intreg scandalul Bendgate 2.0, la insinuarea făcută de Square Trade cum că Galaxy S6 ar fi „predispus” la îndoire, prin efectuarea propriului test. Unul menit să demonstreze că nu ai nici un motiv să îți faci griji, deoarece este imposibil să exerciți suficient de mult stres asupra telefonului în condiții normale pentru a-l îndoi atât de mult încât să se strice.

Conform testului, telefonul va rezista la 35 de kilomgrame de forță aplicată în trei puncte. Un număr care probabil vi se pare mic, dar nu vorbim totuși de un dispozitiv construit să acționeze ca un amortizor la o mașină. 35 de kilograme forță este o cantitate suficientă pentru a rupe cinci creioane în jumătate. Samsung nu neagă faptul că atunci când te apropii de 50 de kilograme forță dispozitivul se va crăpa, dar un astfel de caz este exagerat de improbabil în lumea reală. Asta ar însemna că singurul mod prin care ai putea îndoi telefonul ar fi dacă te-ai așeza pe jumătate din el, ceva ce se poate intampla doar dacă ții telefonul în buzunarul din spate și ai buzunare impractic de adânci.

Data trecută când un telefon a fost luat la bani mărunți din cauza proprietăților sale „maleabile” a fost după lansarea lui iPhone 6 Plus. Carcasa sa de aluminiu, în mod simțitor mai lungă decât cea a variantei standard, putea fi îndoită, însă fără a provoca daune severe telefonului. Desigur, unii oameni neînțelegând asta, au început să intre în magazine doar pentru a îndoi telefoanele, crezând până atunci că ele erau cumva indestructibile. Cu puțin noroc, magazinele care vând Samsung Galaxy S6 nu se vor trezi cu variantele expuse… în mod misterios curbate, cum s-a întâmplat cu iPhone 6 Plus. Asta doar daca trendul continua si lumea urmeaza sa intre in magazine doar pentru a-si incerca forta cu noile modele de telefoane Samsung. Sugestia celor de la Square Trade este ca acestia sa nu incerce sa indoaie modelul Edge, fiind posibil sa ramana cu cioburi in palma sau mai rau.

Articole asemanatoare

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button