TelefoaneTECH

Samsung Awesome Galaxy A va avea loc pe 17 martie

Unpacked fuse și se duse, dar asta nu înseamnă că Samsung i-a uitat pe cei care folosesc modele midrange din seria Galaxy A. Următorul eveniment al producătorului va fi dedicat acestui line-up și se presupune că va găzdui lansarea a două noi modele: Galaxy A73 și A53, considerate refresh-urile lui A72 și A52.

Galaxy A este una din cele mai populare serii de la Samsung

Zvonurile și leak-urile indică faptul că Samsung Galaxy A73 și A53 ar putea încorpora tehnologia 5G, fapt ce poate fi considerat un upgrade pentru A72-ul de anul trecut, din moment ce A52 dispune deja de 5G. Galaxy A73 are șanse să păstreze același display de 6.7 inci combinat cu un procesor Snapdragon 750G. La polul opus, A53 ar include un ecran cde 6.5 inci alături de procesorul proprietar Exynos 1200.

Samsung va da startul evenimentului Awesome Galaxy A pe 17 martie, sub forma unui livestream disponibil atât pe site-ul producătorului cât și pe canalul de YouTube oficial. Ce-i drept, vorbim despre doi membri care se vor alătura unei familii deja numeroase, și este greu să ții evidența și să numerotezi atât de multe telefoane din aceeași serie. Dar este un avantaj pentru consumatorii aflați în căutarea unui telefon budget-friendly care oferă totodată și niște performanțe decente spre satisfăcătoare.

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button