Știri ITTECHTelefoane

Samsung are în plan încă două telefoane pliabile

Conform unui raport al celor de la Bloomberg, Samsung plănuiește să aducă pe piață încă două telefoane pliabile, cu designuri semnificativ diferite față de recent anunțatul Galaxy Fold.

Astfel, în timp ce Galaxy Fold are un ecran interior care se pliază ca o carte, unul dintre noile telefoane va fi conceput cu un display exterior, care se înfășoară în jurul dispozitivului, într-un mod asemănător cu Huawei Mate X, recent prezentat la MWC 2019. Al doilea model la care lucrează cei de la Samsung ar fi un dispozitiv vertical cu clapetă, care să beneficieze de un afișaj extern ceva mai mic. Conceputal, acesta ar putea fi similar cu ce pregătește Lenovo pentru următorul telefon pliabil Motorola RAZR, dar deocamdată nu se cunosc prea multe informații concrete. Surse neoficiale spun că telefonul pliabil vertical ar urma să fie lansat primul, fie la sfârșitul acestui an fie la începutul lui 2020, urmând ca dispozitivul cu ecran exterior să apară ulterior pe piață.

Samsung Galaxy Fold, deja prezentat oficial într-un eveniment care a avut loc înainte de MWC, urmează să fie lansat în luna aprilie, dar compania se pare că încă mai lucrează la chestiuni care țin de durabilitatea telefonului. Un punct sensibil pare să fie tocmai ecranul pliabil, care prezintă riscul să păstreze o urmă pe mijloc, acolo unde se îndoaie la plierea telefonului. Bloomberg citează o sursă care ar fi declarat că producătorul ia în calcul chiar și înlocuirea gratuită a ecranului.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button