Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Samsung are baterii flexibile

/
/
/

Samsung a dezvaluit saptamana trecuta o noua tehnologie menita sa faca dispozitivele sale mobile mai maleabile si mai longevive, baterii flexibile.

Aflate momentan in stadiul de prototip, cele doua modele se numesc Stripe si Band, fiind intentionate pentru aplicatii diferite. Band este o baterie flexibila integrata in cureaua unui ceas, avand potentialul de a oferi o autonomie exceptionala pentru un dispozitiv atat de mic.

Stripe este un model mai mare de baterie flexibila, care poate fi integrata in electronice care necesita mai multa energie, dar in acelasi timp nu pot functiona cu o baterie normala, rigida. Aplicatii pentru aceasta forma de baterie nu au fost anuntate, dar avand in vedere directia in care se indreapta tehnologia, pare destul de probabil ca va fi prezenta pe viitor in telefoane flexibile si electronice purtabile. Poate o vesta digitala, un sacou cu Wi-Fi, sau cine stie, pantaloni cu Bluetooth.

Pe langa faptul ca sunt mai greu de distrus prin deformare plastica, bateriile fiind rezistente la 50 de mii de indoiri, acestea mai prezinta si o capacitate sporita fata de o baterie standard, cu aproximativ 50%.

Tehnologia fiind inca in stadiul de prototip, nu ar trebui sa va asteptati sa vedeti bateriile pe piata de indata in noile produse Samsung. Cel mai probabil vor fi integrate in dispozitive abia peste 2-3 ani. Atunci, nu va mai trebui sa cari dupa tine un battery bank, va fi suficient sa iti conectezi telefonul la USB-ul din izmene.

[BGR]

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest
This div height required for enabling the sticky sidebar