TECHTech&ITTelefoane

Samsung ar putea oferi din nou un telefon cu ecran plat

Samsung pregătește următoarea generație de display OLED numit M9, care va fi folosit în Galaxy S10.

Rapoarte provenite de la furnizori din lanțul de aprovizionare ne aduc noi detalii despre ecranele celor trei variante.

Samsung va reintroduce o opțiune de ecran plat la modelul de bază de 5,8 inch. Va exista și o opțiune curbată de 5.8 inch, pentru telefonul din gama de mijloc. Versiunea de top va veni cu un afișaj curbat de 6,2 inch.

În ceea ce privește furnizorii de materiale, Samsung lucrează cu noi companii pentru substanțele chimice organice pentru subpixelii Roșu, Verde și Albastru. Acestea vor fi utilizate pentru generația M9 și vor înlocui substanțele chimice M8 utilizate în Galaxy S9 și Note9.

O altă mențiune interesantă din acest raport este că produsele chimice utilizate pentru cele mai recente afișaje Apple se află sub denumirea LT2. Acest lucru ar putea explica diferențele dintre AMOLED-urile realizate de Samsung folosite în Galaxys și iPhone.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button