Știri ITTECHTelefoane

Samsung ar putea lucra la propriul serviciu de jocuri

Cea mai nouă tendință pentru producătorii de telefoane mobile pare a fi cea de a înființa propriile servicii de jocuri. Acum că Google a dezvăluit Stadia, iar Apple are acel Arcade al său, pare să fie rândul celor de la Samsung.

Compania a făcut recent o cerere pentru a înregistra marca „PlayGalaxy Link” în SUA, urmând ca numele să fie folosit în domeniul jocurilor de telefoane mobile, a conținutului descărcabil mobil, a serviciilor de jocuri și în general cam în orice alte categorii v-ați aștepta să fie îngrămădit ceva care să concureze cu lucrurile pomenite anterior.

Înregistrarea a fost făcut abia săptămâna trecută, așa că până ce va fi acceptată și aprobată va trebui să mai așteptăm ceva timp. Anunțul oficial al serviciului PlayGalaxy Link va avea loc probabil după ce dreptul asupra mărcii este acordat. Abia atunci vom ști cu siguranță despre ce este vorba, asta dacă nu cumva se va ivi vreun alt leak între timp din care vom afla toate detaliile.

Samsung a făcut anul trecut ceva vâlvă în domeniul jocurilor de telefoane mobile, prin exclusivitatea temporară pe care o avea pentru varianta de Android a lui Fortnite pe dispozitivele sale. Evident, compania a fost încântată de experiență.

[Let’s Go Digital]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button