TECHTech&ITTelefoane

Samsung ar putea lucra la alte două telefoane pliabile

Luna trecută, Samsung a dezvăluit primul său smartphone pliabil – Galaxy Fold, și se pare că producătorul lucrează acum la alte două telefoane pliabile, cu un design diferit.

Galaxy Fold vine cu un design asemănător unui notebook, dar unul dintre aceste smartphone-uri viitoare se va plia ca și Huawei Mate X – un ecran care se va înfășura în jurul dispozitivului în loc să se plieze spre interior.

Celălalt smartphone pliabil va fi similar cu viitorul Motorola RAZR. Va veni cu un afișaj pliabil vertical, cu unul mai mic, plasat în exterior. Cu toate acestea, Samsung poate elimina ecranul suplimentar în funcție de modul în care clienții răspund la ecranul mai mic de pe Galaxy Fold.

Samsung intenționează să dezvăluie telefonul pliabil pe verticală în cursul acestui an sau la începutul anului 2020, cel care se pliază în exterior urmând să fie dezvăluit mai târziu.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button