Telefoane

Samsung ar pregăti un telefon flexibil anul viitor

Seara trecută cea mai mare parte din noi am asistat la dezvăluirea noilor telefoane din seria iPhone, inclusiv cel aniversar. Cel construit de Apple cu ideea de a nu merge unde industria se află acum, ci acolo unde se îndreaptă. Dar dacă președintele diviziei mobile a Samsung, Koh Dong-jin, se ține de cuvânt, atunci industria se îndreaptă într-o altă direcție.

Acesta a dezvăluit că Samsung intenționează să lanseze primul său dispozitiv comercial flexibil anul viitor, unul care va face parte din seria Galaxy Note. Desigur, nu este tocmai o promisiune bătută în cuie, încă mai fiind probleme de design și inginerie care vor trebui rezolvate până atunci.

Așa că declarația lui Koh Dong-jin ar putea fi văzută mai mult ca un mod de-a mai tăia din elanul celor de la Apple. Totuși, Samsung nu s-a apucat tocmai de ieri, de azi, de tehnologie flexibilă pentru telefoane, lucrând la dezvoltarea conceptului de câțiva ani de zile. Tot nu s-a materializat nimic până acum, dar poate anul viitor vom vedea în sfârșit acea minunăție promisă de reclama de acum trei an de zile pe care o puteți vedea mai jos.

[Android Police]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button