Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Samsung ar pregăti un telefon flexibil anul viitor

/
/
/

Seara trecută cea mai mare parte din noi am asistat la dezvăluirea noilor telefoane din seria iPhone, inclusiv cel aniversar. Cel construit de Apple cu ideea de a nu merge unde industria se află acum, ci acolo unde se îndreaptă. Dar dacă președintele diviziei mobile a Samsung, Koh Dong-jin, se ține de cuvânt, atunci industria se îndreaptă într-o altă direcție.

Acesta a dezvăluit că Samsung intenționează să lanseze primul său dispozitiv comercial flexibil anul viitor, unul care va face parte din seria Galaxy Note. Desigur, nu este tocmai o promisiune bătută în cuie, încă mai fiind probleme de design și inginerie care vor trebui rezolvate până atunci.

Așa că declarația lui Koh Dong-jin ar putea fi văzută mai mult ca un mod de-a mai tăia din elanul celor de la Apple. Totuși, Samsung nu s-a apucat tocmai de ieri, de azi, de tehnologie flexibilă pentru telefoane, lucrând la dezvoltarea conceptului de câțiva ani de zile. Tot nu s-a materializat nimic până acum, dar poate anul viitor vom vedea în sfârșit acea minunăție promisă de reclama de acum trei an de zile pe care o puteți vedea mai jos.

[Android Police]

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar