Telefoane

Samsung ar pregăti propria cameră de viteză mare pentru mobile

Generația următoare de telefoane Samsung Galaxy ar putea veni echipată cu o cameră capabilă să înregistreze un număr foarte mare de cadre pe secundă.

Conform informațiilor care circulă în acest moment prin industrie, Samsung are un nou design pentru o cameră, similară cu cea implementată de Sony în telefoanele sale Xperia XZ. Ambele funcționează pe ideea că de cameră este atașat un modul de memorie dedicat, care va stoca toate cadrele înregistrate, la o viteză mai mare decât ar fi fost posibil prin transferarea lor către RAM. Asta va permite realizarea de clipuri video ce conțin până la 1000 de cadre pe secundă.

Implementarea folosită de Samsung nu ar fi la fel de elegantă ca modelul gândit de Sony, fiind ceva diferențe puse acolo cu intenția de-a evita orice fel de problemă de încălcare a brevetelor. Așa că nu este clar cât de bine va arăta rezultatul final. Cert este că Samsung are totuși un avantaj la partea de producție, din moment ce are propriile module de memorie, ce nu trebuiesc obținute separat de la un alt producător.

Așa că anul viitor ați putea vedea o funcție de înregistrare în slow motion pe telefoanele Samsung, iar dacă promisiunile făcute vor fi îndeplinite, ați putea vedea și un telefon cu ecran flexibil.

[GSM Arena]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button