Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Samsung ar plănui să se retragă de pe piața de PC-uri

/
/
/

Câteva vești noi din industrie sugerează că Samsung se va retrage în curând de pe piața de PC-uri.

Compania vinde de ani de zile laptop-uri și desktop-uri diverse, inclusiv unul care arată ca un coș de gunoi. Însă venitul generat de aceste dispozitive nu a fost tocmai consistent, având în vedere că piața PC-urilor pre-asamblate o tot ia la vale de vreun deceniu.

Combinat cu pierderile masive pe care le-a avut Samsung de pe urma lui Galaxy Note 7, s-ar înțelege de ce compania ar dori să se retragă de pe o piață neprofitabilă.

Și ce se va întâmpla cu divizia de PC-uri Samsung? Conform publicației The Bell din Coreea de Sud, Samsung ar fi în tratative cu Lenovo pentru achiziția diviziei sale de PC-uri. Iar suma pe care o caută ar fi în jurul a 850 de milioane de dolari.

Dacă această tranzacție va avea loc, atunci Lenovo este pe drumul cel bun de a deveni unul din puținii producători de sisteme rămași pe piață.

[The Investor]

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

1 Comments

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar