TECHTelefoane

Samsung ar lucra la un telefon cu o cameră pop-up

Măcar nu este un breton

Mai știți cum acum câțiva ani au început să apară telefoane cu camere motorizate, de tip pop-up, ce stăteau ascunse în corpul dispozitivului până ce erau folosite? Lumea se temea de ele inițial, pentru că ce s-ar întâmpla dacă acea cameră s-ar strica? La urma urmei, toată lumea folosește telefonul pentru a face minim 300 de selfies pe zi. Ce geniu malefic ar proiecta ceva care să reziste atât de mult?

Eh, teama pare să fi trecut, pentru că umblă vestea că până și Samsung ar lucra la un astfel de telefon. Nu este ceva confirmat, este doar un zvon, așa că trebuie luat ca atare, dar nu e de parcă Samsung n-ar avea telefoane cu camere mai atipice.

Conform detaliilor care circulă acum pe internet, acest telefon va avea un ecran de  6.5 inch, va avea un senzor de amprentă pe spate, și probabil nu va fi unul tocmai de talie flagship. Ecranul găurit încă mai pare a fi preferabil pentru acel modele.

Nu sunt detalii despre configurație, despre preț, despre data de lansare, despre orice alt fel de lucru referitor la acest telefon, doar că Samsung lucrează la el pe undeva, probabil.

[Engadget]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button