MORE

Samsung, Apple, Huawei, Oppo… Vivo. Who *&^% is VIVO?!

Daca esti cinefil si urmaresti cu atentie toate detaliile, precum dispozitivele electronice folosite, probabil ai observat ca telefoanele mobile folosite in filmul „Captain America: Civil War” apartin companiei Vivo.

https://www.youtube.com/watch?v=BAcKzVgL0nE

Cine este Vivo? Aceasta companie a luat anstere in anul 2009, iar recent s-a clasat pe locul cinci in topul producatoriilor de telefoane mobile, conform sutiilor realizate de catre IDC Research. Desi este o companie putin cunoscuta inafara Chinei, Vivo  a devenit un producator important in China alaturi de Xiaomi si Huawei. Spre deosebire de Xiaomi si Huawei, Vivo sunt concentrati pe telefoane high end, si foarte putin pe partea lowe end sau mid end. Modelul Vivo Xplay 5 Elite, care din pacate este oficial doar in China, are performante superioare acesta venind echipat cu 6GB RAM, un ecra de 5.4 inch cu rezolutie QHD 2560×1440 pixeli si un procesor Snapdragon 820, exact ca cel de pe LG G5 sau Samsung Galaxy S7. In timp de Samsung si Apple ocupa primele doua pozitii in top, Huawei, Xiaomi, Lenovo si Oppo au ajuns n TOP 10 din TOP 5.

[Sursa]

 

Zona IT

Întotdeauna am avut înclinații „renascentiste”: film, jurnalism, filosofie, orice presupune despicatul firului în patru până la mecanismele cele mai profunde. Dar pasiunea pentru tehnologie a fost o constantă. Am început să configurez sisteme PC pe la sfârșitul anilor ’90, întâi pentru mine, apoi pentru prieteni, apoi pentru primul meu start-up, una dintre primele firme de editare digitală din Romania. Asta în paralel cu jurnalismul tech, început în aceeași perioadă, concretizat întâi în producții TV, apoi în online.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button