Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Samsung anunță The Wall, un televizor MicroLED modular de 146 inch

/
/
/

Samsung a prezentat la CES un nou televizor dedicat celor care vor cu disperare să înlocuiască tapetul din sufragerie cu un ecran masiv.

Dar din moment un singur astfel de ecran ar costa prea mult, aveți acum opțiunea de-a construi unul din mai multe module. The Wall este un astfel de televizor, unul cu o diagonală de 146 de inch și margini înguste care poate fi întregit de cei care vor să îngrămădească și mai mult ecran pe un perete.

Televizorul este construit folosind tehnologie MicroLED, ceea ce înseamnă că are o fidelitate vizuală foarte bună, însă teoretic la un preț mai mic decât un panou de aceeași mărime de tipul OLED. Cât de ieftin chiar este nu vă pot spune, din moment ce Samsung nu a dezvăluit încă prețul pentru acest televizor. Dar nu ar trebui să vă așteptați nici să coste prea puțin, din moment ce tot este un televizor plat cu o diagonală mai mare de trei metri și jumătate. Indiferent cu ce tehnologie este făcut, are un public țintă foarte mic… cu case foarte mari.

[The Verge]

 

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar