MORE

Samsung anunță SSD-uri de 32TB cu V-NAND din generația a patra

Samsung a dezvălui două lucruri interesante la Flash Memory Summit, pe parcursul zilei trecute, un SSD nou și tehnologia pe care este bazat.

SSD-ul cu pricina este unul de 2.5 inch cu o capacitate de 32TB, despre care Samsung spune că va fi mai rapid și mai rezistent ca cel de 15.36TB care părea deja foarte impresionant până la cel de 60TB de la Seagate. Desigur, acesta este mult mai mic, așa că un echivalent de 3.5 inch va fi și mai încăpător.

Această reușită a fost realizată folosind generația a patra de V-NAND, numele pe care îl folosește Samsung pentru memoria Flash distribuită pe verticală. În acest caz, memoria poate să atingă 64 de straturi per unitate, cu o densitate de 512Gb și o viteză de 800Mb/s (bits, nu bytes). Puse la un loc, mai multe astfel de unități ar trebui să asigure suficient spațiu și performanță cât să satisfacă nevoile tuturor. Cel puțin până apare generația a cincea de V-NAND.

samsung vnand 4

SSD-uri comerciale, mai pentru tot poporul, care să folosească generația nouă de V-NAND ar trebui să fie disponibile în cel mai bun caz la sfârșitul anului, dar mai probabil din 2017.

[PC Per, PC World]

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button