MobileRSS PaginaDeMedia

Samsung aduce functia imbunatatita Smart Call pe Galaxy Note 20

Protectia impotriva spam calls este un aspect pe care Samsung il trateaza cu respect. Producatorii se afla intr-un parteneriat cu Hiya, o companie specializata in securitatea telecomunicatiei. Datorita acestui contract, multe modele dezvoltate de Samsung beneficiaza de functia Smart Call.

samsung galaxy note 20

Smart Call protejeaza utilizatorii de apelurile frauduloase si de spam-uri. Pentru seria Note 20, cele doua companii si-au prelungit colaborarea pana in 2025. Ba mai mult, Hiya Connect vine si in ajutorul afaceristilor. Acestia se vor putea adresa unui numar mult mai mare de potentiali clienti, in cazul in care acestia poseda un smartphone Samsung.

Insa nu vorbim despre orice afaceristi sau firme. Hiya doresc sa ofere securitate maxima in apeluri. De aceea, fiecare firma si reprezentant care doresc sa efectueze apeluri telefonice vor trece prin filtrul Hiya, prezentandu-si numele, compania, logo-ul acesteia si motivul contactarii, exact ca in cazul aplicatiei Google Phone.

Asadar, Hiya nu doar ca protejeaza consumatorii de spam calls si de tentativele de frauda, ci ofera si o comunicare eficienta si mai sigura intre clienti si companii, prin functia Branded Call.

Aceasta versiune imbunatatita de Smart Call nu va fi disponibila si pe modelele ceva mai vechi. Ele beneficiaza in schimb de versiunea curenta a serviciului. Pentru a-l activa, utilizatorul trebuie sa intre in setarile de apel si sa selecteze „Caller ID and spam protection”.

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button