MORE

Samsung AddWash – masina de spalat inteligenta!

Probabil ca de multe ori ti s-a intamplat sa pui hainele la spalat, sa apesi butonul de pornire si sa realizezi ca ai uitat sa arunci inauntru si perechea preferata de pantaloni. Samsung a lansat noua masina de spalat WW8500 AddWash, care iti permite sa deschizi capacul chiar daca aceasta este in functiune.

Samsung a realizat recent un studiu iar rezultatul este uimitor: 90% din utilizatorii din Europa au recunoscut ca de multe ori li se intampla sa uite sa adauge unele haine murdare inainte de a porni ciclul de spalare. Asadar, compania a introdus o noua tehnologie in industria de electrocasnice. Astfel, usa se poate deschide doar in momentul in care apa din interiorul tamburului are un nivel destul de scazut, pentru a evita o scurgere de apa sau deteriorarea masinii de spalat.

Multi oameni au aratat o atitudine reticenta cu privire la aceasta inovatie, deoarece nu isi dau seama care este momentul deschiderii usii. Din aceasta cauza, Samsung a creat o usa in plus, pozitionata in partea superioara a celei principale, prin intermediul careia poti adauga hainele de care ai uitat, si chiar detergent sau balsam. In momentul in care masina este pronita, trebuie doar sa apesi pe butonul de pauza iar usa secundara se poate deschide si poti adauga cate haine doresti. Inca un plus este faptul ca poti adauga si haine spalate manual pentru a fi stoarse, sau poti pune balsam la inceputul procesului de clatire.

Samsung AddWash WW8500_2

BK Yoon, președintele și CEO Samsung Electronics, a vorbit despre avantajele masinii de spalat: „Noua mașina de spalat AddWash cu incarcare frontala simplifica procesul de spalare. Prin functiile sale unice, aceasta masina de spalat este solutia perfecta si convenabila pentru familiile ocupate, ajutandu-le sa economiseasca timp.”

Samsung AddWash este prevazuta si cu optiunea de blocare pentru copii, in cazul in care acestia ar putea deschide accidental capacul.

Lucrurile bune nu se opresc aici. Masina de spalat are functii inteligente compatibile cu smartphone-uri Android sau iOS. Acest beneficiu te ajuta sa monitorizezi programul de spalare si, de asemenea, poti primi notificari in momentul in care incepe o noua etapa din ciclul de spalare.

huawei_g8_4_of_5samsung_press_conference_images

Pentru a economisi timp, poti selecta programul SuperSpeed. Acesta va spala hainele in mai putin de o ora, cu aceeasi performanta de curatare. Acest program are la baza tehnologia SpeedSpray, care elibereaza jetul de apa sub forma de spray si poate curata hainele cu rapiditate.

Pentru rezultate excelente si haine impecabile, masina de spalat AddWash se bucura si de tehnologia Ecobubble. Aceasta produce bule care patrund in tesaturi de 40 de ori mai repede decat un detergent obisnuit.

Motorul Digital Inverter este mult mai silentios si contribuie la imbunatatirea eficientei energetice. Pentru acest tip de motor, compania ofera 10 ani de garantie.

[SAMSUNG ELECTRONICS]

 

Tags

Related Articles

Back to top button
Close
Close