Știri ITTECHTelefoane

Samsung actioneaza in instanta imaginea marcii pentru suma de 1,6 milioane de dolari

Nu este ceva neobișnuit ca celebritățile plătite pentru a promova brandurile Android să fie prinse folosind un iPhone. În multe cazuri, acestea au fost reperate pe Twitter – cum este si cazul starului din Wonder Woman, Gal Gadot. Dar Samsung pare să ia problema mult mai in serios decât majoritatea producatorilor de tehnologie mobila: compania își da în judecată ambasadorul rus al mărcii pentru utilizarea unui iPhone X, cerand daune de 1,6 milioane de dolari.

Gazda unui reality show si politician, Ksenia Sobchak reprezinta imaginea Samsung în Rusia, și este obligata prin contract sa utilizeze un smartphone Samsung. Dar publicatia The Mirror sustine că vedeta a fost văzută la un interviu televizat folosind un iPhone X.

Ea a făcut tot posibilul să mascheze acest detaliu, folosind o bucată de hârtie pentru a ascunde telefonul de privirile curioase, dar mulți telespectatori au observat, si foarte radid au aparut discuții aprinse pe social media.

The Mirror spune că nu este singura dată când Sobchak a fost văzută folosindu-si iPhone-ul.

Doamna Sobchak a fost văzută la televizor și la unele dintre cele mai fierbinți evenimente sociale din Moscova, folosind iPhone-ul personal. Reprezentanții ei încă nu au comentat povestea […]

Dna Sobchak – care a luptat împotriva lui Putin la alegerile prezidențiale din Rusia de la începutul acestui an – are o reputație de petrecareata și a fost numită Paris Hilton de Rusia.

Ea este considerată a fi fina lui Putin, deși niciunul nu a confirmat public informatia.

AppleInsider speculează că suma de 1,6 milioane de dolari ceruta de Samsung de la Sobchak ar putea fi substanțial mai mare decât cea plătită acesteia pentru a promova marca, și citează câteva exemple similare.

În 2014, vocalistul trupei Maroon 5, Adam Levine, a promovat lansarea serviciului Samsung Milk Music, inclusiv sugestia de a organiza un „iPhone burning”, dar după o săptămână a fost surprins promovand un eveniment TV de pe iPhone. Levine urma, de asemenea, să joace la Festivalul iTunes de la acel moment.

Tenismanul David Ferrer a trimis un tweet urmaritorilor săi promovand telefonul Galaxy S4, în 2013, dar mesajul a fost etichetat ca „via Twitter for iPhone”. În 2015 echipa de PR a celor de la BlackBerry a trimis un tweet de promovare a lui BlackBerry Classic de pe un iPhone, greșeală făcută de directorul de creație din 2013, Alicia Keys.

Suntem siguri că aceasta nu va fi ultima dată când o celebritate plătită pentru a promova un telefon Android este surprinsa folosind un iPhone.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button