Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Samsung a lansat telefonul Z1 cu sistem de operare Tizen

/
/
/
/
image

Samsung a lansat, in India, smartphone-ul Z1 care are sistemul de operare Tizen, dezvoltat de compania sud-coreeana, alaturi de Intel si alti parteneri. Samsung „incearca” piata telefoanelor low-end, primele in care a introdus sistemul de operare proprietar Tizen. Acesta se regaseste deja pe smartwatch-uri si pe televizoarele smart produse de sud-coreeni.

Ce inseamna low-end la indieni? Un astfel de smartphone costa acolo circa 90 de dolari (adica 5.700 de rupii) si, pentru banii astia, clientul primeste un aparat cu display WVGA de 4 inch (800 x 480 pixeli), procesor de 1,2 GHz, o camera frontala de tip VGA si o camera principala care are 3,1 megapixeli. In plus, telefonul are memorie de RAM de 768 MB, spatiu de stocare interna de 4GB, un slot pentru microSD-uri si o baterie de 1.500 mAh a carei autonomie este de opt ore. Pentru a raspunde cererii de pe piata indiana, Samsung a creat doua versiuni – un smartphone cu o singura cartela si unul dual-SIM. Modelele sunt disponibile in trei culori: alb, negru si rosu. Ba, unde mai pui ca Samsung le promite indienilor acces la „minunata lume a Internetului” datorita unor parteneriate cu operatorii locali Reliance Communications si Aircel, care le vor oferi utilizatorilor de Z1 trafic gratuit de 500 MB pentru primele sase luni ale contractului.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar