MORE

Samsung a început programul de înlocuire Galaxy Note 7 în România

Samsung Electronics România a început programul de înlocuire Galaxy Note 7, astfel utilizatorii urmează să primească un nou dispozitiv pe care să îl folosească, în schimbul actualului lor Note 7.

Programul de înlocuire Galaxy Note 7 vine ca urmare a deciziei companiei de a opri vânzările și livrările de Note 7, după ce, în urma unei investigații, s-a descoperit o problemă izolată la bateria smartphone-ului.

De la începutul investigației, Samsung și-a concentrat eforturile pentru a asigura cea mai bună calitate a produselor și a producției acestora. După o serie de testări minuțioase, compania este sigură că problema bateriei a fost complet rezolvată și că noile Note 7 disponibile începând cu această săptămână pot fi folosite în deplină siguranță.

Deși a fost raportat un număr extrem de mic de incidente, siguranța utilizatorilor este prioritară pentru Samsung. Din acest motiv, Samsung introduce și o serie de măsuri de securitate, menite să asigure utilizatorii și să îi încurajeze pe aceștia să își înlocuiască dispozitivul cât mai repede:

  • Actualizarea softului, pentru utilizatorii care au primit dispozitivele Galaxy Note 7 furnizate în timpul procesului de pre-comandă: Samsung lansează un update de software al bateriei pentru toate dispozitivele Note 7 precomandate în Europa, care va limita încărcarea bateriei la 60%. Noul software va fi disponibil începând cu 21 septembrie. Prin limitarea încărcării bateriei, Samsung intenționează să reducă riscul incidentelor și simultan să încurajeze utilizatorii să profite de programul de înlocuire.

  • Actualizarea softului în cazul dispozitivelor noi (cele înlocuite, care nu sunt afectate de problema bateriei): Utilizatorii care își vor înlocui dispozitivul Note 7 cu unul nou pot fi încrezători că noul smartphone nu este afectat de problema bateriei, datorită unei actualizări a interfeței icon-ului bateriei. Astfel, orice Note 7 care afișează o baterie verde în bara de notificări, în ecranul Power Off sau pe display-ul Always On, poate fi încărcat fără griji. Această actualizare UX va fi disponibilă începând cu această săptămână, data lansării variind în funcție de piață.

„Siguranța utilizatorilor este prioritate pentru noi, de aceea le cerem tuturor utilizatorilor de Note 7 să își înlocuiască cât mai repede dispozitivul. Ne cerem scuze utilizatorilor Note 7 pentru faptul că nu ne-am ridicat la standardele de excelență cu care i-am obișnuit până acum și le mulțumim cu sinceritate pentru răbdare și înțelegere. Suntem încrezători că, prin înlocuirea actualului dispozitiv cu un nou Note 7, utilizatorii vor beneficia de experiența smartphone-ului la cea mai bună calitate,” a declarat Cristian Cojocaru, Head of Telecom Division, Samsung Electronics România.

Pentru mai multe informații despre programul de înlocuire Galaxy Note 7, vă rugăm vizitați http://www.samsung.com/ro/note7exchange/

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button