Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Samsung a dezvăluit Gear S3

/
/
/

Noua generație de smartwatch din seria Samsung Gear a fost dezvăluită la IFA 2016.

Samsung Gear S3 va fi disponibil în două variante, cea clasică și cea Frontier, construită pentru a fi ceva mai robustă și rezistentă la factorii de mediu. Această ediție are certificare IP68 de rezistență la apă și praf, ceea ce înseamnă că poate fi scufundată la adâncimi de peste 1 metru.

Ambele dispozitive sunt bazate pe aceeași platformă Tizen, compatibilă cu orice tip de smartphone care rulează Android 4.4 sau mai nou, iar pentru compatibilitate maximă este nevoie de cel puțin 1.5GB de memorie RAM.

Pe partea de hardware, Samsung Gear S3 este echipat cu un procesor dual core de 1GHz, are 768MB de memorie RAM și 4GB de stocare internă. Ceasul are conectivitate Bluetooth 4.2, GPS, iar varianta Frontier poate avea chiar și LTE sau 3G.

Prețul pentru Samsung Gears S3 va fi de aproximativ 400 de euro, în ambele sale variante. Nu a fost dezvăluită data la care noul smartwatch va fi lansat.

[Samsung]

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

1 Comments

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar