PC

Samsung a dezvăluit câteva ecrane prototip foarte interesante

Așa cum compania a promis zilele trecute, în cadrul evenimentului Display Week Samsung a prezentat câteva tipuri noi de ecrane

Primul dintre ele este acel OLED de 9.1 inch flexibil, care poate fi îndoit pe direcții multiple. Genul de ecran care ți-ai dori să fie implementat într-o mărime mai mare în televizorul tău, în special dacă ai tendința să arunci cu lucruri în el, sau dacă ai un Wii prin preajmă care încă mai este folosit de cineva. Din păcate nu au fost anunțate aplicații efective pentru acest ecran și nu s-a spus când sau dacă va ajunge vreodată pe piață.

Samsung a mai prezentat un ecran de 5.09 inch, tot de tipul OLED, care are o proprietatea foarte interesantă. Poate oferi un efect 3D fără nevoia de-a folosi ochelari. Utilitatea sa nu prea este clară, decât dacă Nintendo vrea să facă un 3DS2, din moment ce toată lumea a trecut pe segmentul de VR.

Și vorbind de VR, a mai fost prezentat un ecran de 1.96 inch cu o rezoluție de 3840×2160. Este de tipul LCD, nu OLED, dar oferă o rezoluție imensă pentru dimensiunea sa, ceea ce ar trebui să aduce la reducerea efectului de plasă de țânțari, sesizat la Rift și Vive, din cauza densității încă insuficiente a ecranelor folosite.

[The Verge]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button