Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :

Samsung a brevetat un ecran complet curbat la margini

/
/
/
img

De câțiva ani tot avem telefoane cu ecrane care se întind puțin peste margini, oferind un efect de mărime amplificată a spațiului utilizabil. Iar acum Samsung merge cu un pas mai departe, brevetând un telefon a cărui ecran se întinde complet peste margini.

Nu este vorba de un ecran flexibil, sau de un telefon care poate fi îndoit, în cazul în care aveți dubii despre ce vorbim. Este un ecran care duce conceptul de „Edge” la maxim, fiind întins complet peste marginile telefonului și îndoit până la 180 de grade. Brevetul mai arată și modul în care acest tip de ecran va fi produs.

Acest tip de ecran ridică însă o mică întrebare. Ce se va întâmpla acum dacă telefonul pică pe o margine? Va fi suficient de rezistent încât să nu se crape? Va fi suficient de aderent încât să nu alunece rapid din mâinile utilizatorului? Răspunsuri concrete la aceste întrebări vom afla abia după ce va fi implementat ecranul într-un telefon. Cine știe, ar putea fi chiar Samsung Galaxy S9.

[XDA Developers]

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar