Știri ITTECHTelefoane

Samsung a anuntat lansarea lui Galaxy Watch Golf Edition

Samsung tocmai a anunțat o nouă versiune a recent lansatului Galaxy Watch, numit Galaxy Watch Golf Edition. Așa cum probabil ați ghicit după numele său, acesta vizează direct fanii golfului.

Galaxy Watch Golf Edition este o continuare a ediției de anul trecut a lui Gear S3 Golf Edition și este disponibil deocamdata doar în Coreea de Sud.

Ceasul în sine este, în esență, același ca și Galaxy Watch, avand in plus aplicația inteligentă Caddie, care face navigarea pe circuitele de golf mult mai usoara. În plus, aplicația poate face înregistrarea loviturilor, astfel încât să va puteți monitoriza progresul. Aplicatia Smart Caddie conține informații despre 60.000 de terenuri de golf din întreaga lume, iar Samsung spune că durata de viață a bateriei va fi suficientă cât să parcurgeți 54 de găuri sau trei runde întregi.

Pretul pentru varianta de 46 mm este de 367 dolari, in timp ce dispozitivul de 42 mm se vinde pentru 351 de dolari. Nu există inca informații cu privire la momentul și mai ales dacă versiunea respectivă va fi lansata si in afara granitelor Coreei de Sud.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button