TECHTech&ITTelefoane

Samsung a făcut un modul de memorie de 1TB pentru telefoane

Samsung este pe cale să ofere celor care vor un telefon mobil nou mai mult spațiu de stocare rapid decât veți găsi în foarte multe PC-uri și laptop-uri.

Compania a dezvăluit că a început producția în masă a unor module noi de memorie cu o capacitate de 1TB. Asta înseamnă că generația următoare de telefoane flagship ale companiei nu doar că va include suficient spațiu de stocare încât să fie îngrămădit cam orice pe noile telefoane, dar va fi și o memorie rapidă. Conform celor de la Samsung, viteza de citire secvențială este de aproape 1GB/s.

Probabil vă întrebați în acest moment ce ați face cu un telefon cu o capacitate de stocare atât de mare, pe lângă înregistrarea a 4 ore de video 4K, conform estimărilor făcute de Samsung (în clipuri individuale de 10 minute). Eh, merită menționat că Samsung tot împinge ideea de a folosi telefoanele sale pe post de PC-uri atunci când sunt conectate la adaptorul DeX. Iar 1TB de stocare foarte rapidă ar face un astfel de mobil și mai util pentru muncă serioasă. Sau, cine știe, poate ar face lansarea de aplicații Android mai rapidă.

Compania încă nu a spus în ce telefoane va fi folosit acest modul, dar pare probabil că pe listă se află noua serie Galaxy S10, sau cel puțin următorul Galaxy Note.

[Engadget]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button