Tech&IT

O pereche de căști Razer a salvat un gamer de un glonț rătăcit

Zilele trecute stăteam pe Reddit și am văzut o poveste extrem de interesantă. Un tânăr de 18 ani din California stătea liniștit la birou și se juca, când un glonț rătăcit i-a intrat în cameră prin geam, a ricoșat din perechea de căști de pe cap și a sfârșit pe pat. Tânărul le-a mulțumit mai apoi celor de la Razer pentru calitatea construcției, care se prea poate să-i fi salvat viața.

Glonțul a trecut prin geam, în căști, a ricoșat din perete și a aterizat pe pat. Dacă nu erau căștile de calitate, aș fi fost un copil de 18 ani mort.

Salvat de Razer Kraken

Căștile cu pricina sunt Razer Kraken, o pereche extrem de populară printre pasionații de jocuri. În pozele postate de protagonistul acestei povești, putem vedea locul impactului, cât și gaura din geam și glonțul care zace pe pat. Nu sunt american încât să cunosc gloanțele din poze, dar comentacii de pe Reddit au decis că este vorba despre unul de 9mm.

Cât despre cel care a tras cu arma? Nu se știe exact cine este vinovat, însă poliția din Torrance, California a început cercetările. Nu știu dacă avem ceva de învățat din toată întâmplarea asta. American să fii, noroc că ești!

Marinake

Andrei mă numesc, dar lumea mă cunoaște drept Marinake. Am terminat ceva facultate de publicitate, însă drumurile mele nu au condus niciodată spre acest domeniu... așa că mă aflu aici și acum. După câțiva ani în care am tot migrat de pe o platformă pe alta și mi-am lăsat amprenta, scrisă, peste tot unde am apucat, am poposit la Zona. Scrierile mele includ recenzii de jocuri și hardware, cât și produse lifestyle. Când nu scriu review-uri, mă veți găsi adesea cu o cafea în mână, scriind despre ăle mai noi știri din industria tech și nu numai.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button