MORE

Saints Row Undercover este gratuit

Cel mai recent si neasteptat joc din seria Saints Row nu doar ca a avut parte de o prezentare pe larg din partea producatorului, dar acum poate fi incercat de orice doritor.

Saints Row Undercover, jocul de PSP care fost descoperit din greseala de studioul Volition in timp ce angajatii mutau niste cutii, a reusit sa capteze atentia publicului, dar mai ales pe cea a studioului. Si daca nu v-ati saturat de joc din streamul de mai jos, acum il puteti juca chiar voi.

Volition va ofera acum acces la Saints Row Undercover, gratuit. Tot ce trebuie sa faceti este sa descarcati fisierul ISO de la unul din link-urile de mai jos.

http://www.mediafire.com/download/e86b2cgngtze2w8/SRUPSP.ISO

https://mega.nz/#!SEsUiajb!o3F6i-RYQsFd5g1Qrm30rc4JWSRJeezNWdTgATo9ofg

http://we.tl/QWYgZ1MMQM

Bine, pe langa asta veti avea nevoie si de un emulator de PSP, fiind vorba de un joc de Playstation Portable. Puteti gasi un astfel de emulator aici.

Pe langa asta, studioul va ofera si acces la documentul de design al lui Saints Row Undercover si chiar un walkthrough care sa va ghideze prin lumea jocului.

Iarasi, este un joc neterminat, nefinisat, incomplet si care nu poate fi sub nici o forma considerat a fi in varianta sa finala. Ar trebui sa va asteptati sa functioneze adesea foarte rau.

[Tech Raptor]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button