GamingRSS PaginaDeMedia

Saints Row The Third Remastered și Automachef pot fi descărcate gratuit

Nu cred că sunt genul de om care să verifice sistematic toate platformele atunci când vine vorba de jocuri mocca, așa că tot Reddit îmi vine în ajutor. Prin urmare, am fost plăcut surprins atunci când am fost atenționat cu privire la jocurile oferite cadou săptămâna aceasta.

De unde faci rost de Saints Row The Third Remastered și Automachef?

Cred că deja v-ați dat seama, dar de dragul discuției voi menționa platforma. Este vorba despre Epic Games Store, care ne-a obișnuit săptămânal cu cel puțin un joc oferit de pomană. Saints Row The Third Remastered poate fi deja descărcat, în vreme ce Automachef se va debloca astăzi începând cu ora 18.

Primul titlu ar trebui să vă sară în ochi dacă sunteți familiarizați cu multitudinea de clone Grand Theft Auto. Saints Row The Third este oarecum mai… Nonconformist și mai dubios, din motive pe care nu le pot divulga în siguranță acum. Iar varianta remasterizată îmbunătățește grafica și te face să vezi Steelport cu alți ochi.

Automachef este un indie simpatic în care trebuie să proiectezi bucătării și roboți care să te ajute să-ți derulezi afacerea la foc automat. Nu lipsesc puzzle-urile și mecanicile de resource management, așa că dacă vrei ceva casual, dar care să-ți mai dezmorțească neuronii, probabil n-ar strica să încerci titlul ăsta.

Mai aveți timp să vă descărcați și celelalte două jocuri gratis de săptămâna trecută

Până astăzi la ora 18 mai aveți șansa să puneți mâna pe Void Bastards și Yooka – Laylee. Primul titlu este un roguelike FPS care îi pune pe jucători să-i ajută pe prizonieri să evadeze dintr-o galaxie periculoasă. Fiecare run le va oferi jucătorilor un personaj aleatoriu care posedă un set unic de abilități și mecanici cu care să poată naviga printre pericole.

Prizonerii trebuie ajutați să evadeze, iar asta subliniază abordarea open-world a jocului. Tu trebuie să alegi rutele cele mai potrivite, trebuie să decizi cum acționezi pentru a duce misiunea la bun sfârșit și trebuie să le ghidezi navele prin sisteme de securitate complexe.

Yooka – Laylee se adresează celor aflați în căutarea unui platformer 3D cu tentă old-school. Jocul este un succesor spiritual al lui Banjo Kazooie și se bazează pe explorare open-world ajutată de un sistem regăsit și în RPG-uri. Deblochezi mișcări și abilități care te pot ajuta în aventură, poți să echipezi poțiuni care îți alterează playstyle-ul și poți crește în nivel pentru a debloca regiunile pe care le vrei.

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Back to top button