GamingPC&ConsolesTech&IT

Saints Row The Third Remastered a fost zărit

Ciomagul mov revine

Saints Row The Third a reprezentat un pas important pentru serie. A fost primul joc despre care se poate spune că a reușit să aibă cu adevărat propria sa identitate, fără să fie pur și simplu o încercare de a face un GTA. Adică, primul era destul de serios în încercarea sa de a fi San Andreas, al doilea a încercat să fie un San Andreas mai amuzant, la care personajele se mișcau ciudat, iar varianta de PC era un dezastru mai mare ca GTA 4. Dar al treilea a ieșit cu succes, fiind ridicol, pur și simplu ridicol.

Eh, acel ridicol ar putea reveni, pentru că în baza de date a ESRB și-a făcut apariția Saints Row The Third Remastered. Un joc ce va fi lansat la un moment din viitor pentru PC, Playstation 4 și Xbox One. Nu sunt deocamdată detalii despre cum va fi remasterizat, dar dacă ar fi să judecăm după modul în care s-a prezentat Red Faction Guerrilla ReMarstered, atunci vom avea parte de ceva chiar bun. Poate nu un salt tehnologic, dar THQ Nordic chiar a depus efort la a-l reface, și asta era fără să aibă în proprietate studioul Volition.

Probabil anunțul jocului trebuia să aibă loc la E3, iar în lipsa evenimentului cred că vom vedea prezentarea sa publică în viitorul apropiat.

[Eurogamer]

 

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button