GamingPC&Consoles

Saints Row este disponibil pe GeForce NOW chiar de la data lansării oficiale a jocului

Așa cum v-am obișnuit, încercăm să vă prezentăm periodic ce jocuri au mai apărut pe platforma NVIDIA GeForce NOW. Dacă aveți un laptop sau un calculator care nu are puterea necesară să ruleze jocuri AAA, cum ar fi seria Assassin’s Creed sau Resident Evil, GeForce NOW poate fi o soluție, pentru că permite rularea jocurilor remote, de pe serverele NVIDIA și trimiterea imaginilor prin internet către PC, tabletă sau telefon.

Noutatea cea mare de joia asta este Saints Row, căruia tocmai ce i-am făcut un review extins pe Playground. Practic, jocul este disponibil fix de la lansare, lucru pe care ne-ar plăcea să îl vedem la cam toate jocurile noi de acum încolo. Dar mai sunt și alte noutăți:

  • Intră în lumea imensă din Genshin Impact cu controale tactice pe dispozitive mobile pentru membrii GeForce NOW care se joacă pe telefon sau tabletă.
  • Disponibil pe GeForce NOW este și cel mai mare update al anului din Genshin Impact, versiunea 3.0 „The Morn a Thousand Roses Brings”, care aduce o nouă națiune de explorat și personaje Dendro de recrutat pentru prima data.
  • Nu ai suficienți dragoni? Săptămâna aceasta membrii pot beneficia de o recompense exclusivă pentru un „Emblazoned Dragon Throne„ în Guild Wars 2, gratuit pentru o perioadă scurtă de timp.

În total, săptămâna aceasta au devenit disponibile 13 jocuri pe GeForce NOW. Pentru a vedea lista completă de jocuri disponibile, poți accesa pagina dedicată aici: NVIDIA GeForce NOW.

Tudor Dan

Când nu scriu articole pentru Zona IT, mă veți găsi (dez)asamblând PC-uri, completându-mi colecția de aeromodele sau jucând jocuri de calculator de care n-a auzit nimeni. Sunt de profesie inginer, am o carte publicată și multă răbdare în a explica pe înțelesul oricui cum să folosească tehnologia. Primul meu PC a fost un HC - da, sunt ATÂT de bătrân. La Zona scriu în special articole de opinie și analiză, recenzii, dar și știri care îmi captează atenția.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button