PC&Consoles

Saints Row 4 este gratuit în acest week-end

Aveți chef de snopit creaturi extraterestre în The Matrix, folosind super-puteri? Vă vine să credeți că seria asta a fost la un moment o clonă de GTA? Privind Saints Row 4, probabil nu.

În orice caz, aveți posibilitatea acum de a juca gratuit Saints Row 4 pe Steam, jocul fiind disponibil și la preț redus în această perioadă, pentru mai puțin de 4 euro. Acesta nu este primul week-end gratuit al jocului, așa că în cazul în care mai aveți salvările de data trecută, sunt șanse că veți putea termina jocul cu totul în următoarele zile.

Desigur, jocul este disponibil la acest preț fără tot DLC-ul său, iar promoția de week-end gratuit este valabilă tot pentru varianta de bază. Dacă doriți să cumpărați varianta cu tot DLC-ul, atunci aceasta costă ceva mai mult…4 euro.

Cert este că nu aveți prea mare motiv să nu jucați acum Saints Row 4. Este un joc grozav la care iei rolul unui mafiot sociopat devenit președinte al SUA, după ce de unul singur a distrus o grupare teroristă ce îi amenința patria. După care pământul este invadat de forțele unui imperiu galactic vast, iar populația este recoltată și introdusă într-o simulare computerizată a realității.

Distracție plăcută.

[Blue’s News]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Back to top button