MORE

SafeDrive – Conduci si castigi!

Poate unii dintre voi au vazut la televizor sau pe internet cate accidente se pot intampla atunci cand stai si butonezi telefonul, fie ca vrei sa raspunzi la un mesaj, sa cauti ceva pe goagle sau sa vorbesti cu cineva la telefon. Evident, cum esti un sofer inzestrat poti sa schimbi vitezele cu o mana, sa tii volanul si sa facii atent si la ceilalti participanti la trafic.

De asemenea, acum imi dau seama ca multi producatori de telefoane ar trebui sa renunte la castile alea, ca putina lume le foloseste in special cand se afla in spatele volanului sau cand sunt cu covrigul in maini, asa cum ii placea tatei sa spuna.

Totusi, cum pe telefoanele voastre aveti o groaza de aplicatii pe care sigur le folositi cu placere o sa va mai dau eu una foarte utila. Se numeste SafeDrive. Ea va va ajuta sa conduceti in siguranta si sa castigati numeroase premii.

Sistemul e foarte simplu. Voi porniti aplicatia si in timp ce circulati cu masina aceasta o sa genereze un numar de puncte care poate fi folosit pentru un voucher la EvoMAG de exemplu, la un restaurant sau un magazin de imbracaminte. Ideea este ca daca o sa incercati sa folositi telefonul, atunci o sa vi se anuleze punctele respective.

De asemenea, ca sa se inregistreze constant punctele trebuie sa aveti o viteza de minim 10 kilometri. Sa vedem acum daca o sa mai fiti tentati sa folositi atata telefonul.

Proiectul este condus de doi romani de-ai nostri, Tudor Cobalas si Eduard Alexandrian, iar aplicatia are peste 4000 de utilizatori inregistrati, ceea ce pentru un astfel de proiect nu este un start bun, ci unul foarte bun, pentru o aplicatie lansata cu doar un an in urma. Evident, avem si competitori pe piata, dar consideram ca merita sustinerea noastra … nu? Intr-un pur spirit patriotic. Mai mult, risti sa castigi ceva din toata treaba asta.

Initiativa „Lasa telefonul si priveste drumul” este una cat se poate de buna, mai ales ca in aceste vremuri telefonul este o amprenta digitala, o reflexie a individului, primul lucru pe care il atingem de dimineata pentru multi dintre noi este telefonul pentru ca trebuie sa oprim alarma. Astfel, prezenta celor doi romani la HowToWeb 2015, alaturi de alte proiecte interesante merita urmarita. Cei doi realizatori ai aplicatiei au aplicat la Startup Spotlight, competiție și program de mentorat pentru early stage tech startups din CEE și speră să intre în competiție si spera sa castige premiul cel mare, eventual sa treaca la urmatorul nivel, asta insemnand o investitie mai mare in SafeDrive.

Mai jos aveti un link care explica in detaliu ce si cum daca doriti sa aflati mai multe. Zon@ va fi prezenta la eveniment si promitem un material interesant, atat cu SafeDrive, dar si cu alte start-up-uri care ne-au atras atentia.

Articole asemanatoare

Back to top button