MORE

S.T.A.L.K.E.R. Lost – Un MOD care schimba TOTUL

Seria S.T.A.L.K.E.R.este vazuta de catre multi gameri ca un titlu care putea mult mai mult, doar ca nu a fost sa fie. Avea acea cobinatie castigatoare de RPG cu shooter si o poveste pe care o tii minte fara sa vrei cu un iz inconfundabil de „Mama Rusie”. Intre timp seria a trecut in nefiinta, dar jocul este inca o amintire placuta in memoria multora dintre noi.

Primul S.T.A.L.K.E.R., cu toate ca promitea multe, a livrat marginal, dar tot a fost iubit si laudat de gameri. Asa ca un grup de moderi, manati de zicala: „Avem tehnologia, il putem reconstrui”  s-au apucat sa rearanjeze jocul si sa il aduca la standardele promise initial, mai mult, adaugand si ceva elemente noi. Calitatea grafica a fost imbunatatita, tone de continut nou au fost adaugate, toate astea dupa cativa ani de munca din partea echipei.

Echipa lucreaza de zor la el, asa ca in urmatoarele luni ne putem astepta la cateva noi adaugiri si, cine stie, poate chiar la un remake al intregii serii. Dar poate visam cu ochii deschisi manati de nostalgie. Pana una alta link-ul catre pachetul de MOD il gasiti mai jos.

S.T.A.L.K.E.R. Lost Alpha Released 

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button