Știri ITTECHTelefoane

S-au scurs pe Internet poze cu Google Pixel 3 și Pixel 3 XL

Evenimentul de lansare organizat de Google va avea loc pe 9 octombrie, unde se așteaptă ca gigantul să anunțe Google Pixel 3 și Pixel 3 XL, alături de alte dispozitive Google.

Recent, două randări oficiale ale lui Pixel 3 XL au fost făcute publice de @RolandQuandt pe Twitter. Aceasta este prima dată când am văzut aceste randări, precum și marele „3” pe fundalul pozelor. Tasta verde de pornire pe modelul alb este același lucru pe care l-am văzut și în pozele anterioare ale lui Pixel 3 XL.

De asemenea, se pare că același buton de culoarea mentei și corpul alb vor fi disponibile și în modelul mai mic. Dacă vă amintiți, Pixel 2 și Pixel 2 XL de anul trecut au avut combinații de culori ușor diferite, deoarece ambele au venit de la HTC și LG, respectiv.

Notch-ul de pe modelul 3 XL va găzdui două camere, un difuzor și senzorii standard de lumină și de proximitate, de unde și aspectul imens al inserției. Nu suntem siguri dacă Google va folosi o nouă metodă de recunoaștere facială cu aceste două camere – noi presupunem că nu.

Există un afișaj de 6,2 inch cu 2880 x 1440 pixeli, în timp ce Pixel 3 mai mic va avea un ecran de 5,5 inch cu (probabil) aceeași rezoluție. Bineînțeles, în locul unei inserții, varianta mai mică de Pixel 3 primește margini mai mari în partea superioară și cea inferioară.

Ne așteptăm ca ambele dispozitive să ruleze pe un procesor Qualcomm Snapdragon 845 cu cel puțin 4 GB de memorie RAM și cel puțin 64 GB de stocare internă. Având în vedere că dispozitivele Pixel nu vin cu spațiu de stocare extensibil, sperăm că nivelul de stocare minim este de 128 GB, dar probabil vom rămâne doar cu speranța.

Sunteți interesați de Pixel 3? Sau săriți peste el în acest an? Spuneți-ne în comentarii aici și pe Facebook.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button