TECHPCTech&IT

S-au ivit prețurile la Ryzen 3000XT

În euro

Lansarea seriei Ryzen 3000XT, o reîmprospătare a câtorva din modelele de anul trecut, pare să fie iminentă, din moment ce deja au fost zărite listări ale noilor procesoare.

Acestea își au originea la un magazin on-line din Franța, ce indică până și prețul pentru noile procesoare. Nu știu să vă spun cu siguranță cât de corecte sunt aceste prețuri, din moment ce ocazional magazinele mai aproximează ce cred că ar costa în cazul în care nu au primit informații de la importator. De asemenea, acel magazin pare să aibă o reputație de umflare a prețurilor.

În orice caz, 3900XT-ul era listat la 500 de euro, 3800XT-ul  la 460 de euro și 3600XT-ul la 320 euro. Conform Videocardz, prețurile adevărate vor fi cu mult mai mici de atât. 3600XT-ul ar urma să fie cu aproximativ 28 de dolari mai scump ca omologul său din seria curentă.

Totuși, listarea procesoarelor relevă pare să confirme că frecvențele menționate de zvonurile anterioare sunt mai mult sau mai puțin corecte. Vom afla mai multe detalii peste câteva săptămâni.

[Videocardz]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button