Tech&IT

S-au deschis înregistrările pentru conferința anuală Apple WWDC

Apple a anunțat oficial datele pentru conferința sa anuală de dezvoltatori în care se așteaptă să se prezinte iOS 12, macOS 10.14, watchOS 5 și tvOS 12. WWDC 2018 se va desfășura în perioada 4 iunie – 8 iunie și va avea loc la San Jose, pentru al doilea an consecutiv.

Mai precis, conferința va avea loc tot la Centrul de Convenții McEnery, la fel ca anul trecut.

San Jose, CA, 4-8 iunie Când tehnologia se conectează cu creativitatea, ideile incredibile ajung la viață. În această vară, invităm mii de minți talentați din întreaga lume să ni se alăture și să-și transforme ideile în realitate.

Ca și în anii precedenți, Apple se bazează pe un sistem de loterie pentru a răspunde cererii de bilete. Înregistrarea pentru șansa de a cumpăra un bilet de 1.599 dolari este deschisă până joia viitoare.

Posibilitatea de a cumpăra bilete la WWDC18 este oferită prin selectarea aleatorie. Înregistrarea este deschisă până joi, 22 martie 2018, la ora 10:00 a PDT.

WWDC este exact ceea ce sugerează numele său – o conferință a dezvoltatorului – astfel încât accentul va fi pus pe software-ul Apple și nu pe hardware. Apple va arăta probabil iOS 12, următoarea iterație a software-ului său pentru iPhone și iPad. Știm deja câteva detalii despre iOS 12, deoarece Apple a subliniat recent că se concentrează pe performanță și fiabilitate în următoarea versiune iOS. De asemenea, Apple lucrează la un sistem universal pentru aplicații iOS și MacOS, precum și la noi Animoji.

Dar nu este exclus ca hardware nou să fie anunțat la WWDC – conferința de anul trecut a prezentat HomePod-ul, primul difuzor inteligent de la Apple, care abia recent a devenit disponibil pentru cumpărare. În acest an, Apple ar putea anunța un nou iPad cu camera FaceID găsită în iPhone X, precum și cu funcțiile Animojis și ARKit. Există, de asemenea, zvonuri despre un nou MacBook de 13″, care ar putea deveni disponibil în trimestrul 2 al acestui an. Datorită dimensiunii zvonite a ecranului, dispozitivul ar putea fi poziționat ca o actualizare mult așteptată pentru MacBook Air.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button