MORE

S-ar putea sa nu primesti licenta de Windows 10 pe 29 Iulie!

Daca ti-ai procurat o copie de Windows 10 si astepti cu nerabdare ziua de 29 iulie, este foarte posibil sa nu primesti un upgrade la noua versiune a OS-ului celor de la Microsoft, asta pentru ca acestia au schimbat putin „tactica” de upgrade de la Windows 8. Atat de mult, incat au planificat intregul eveniment in valuri succesive, categorisind userii in functie de participarea la beta testul sistemului de operare.

Daca pana pana acum, toata lumea se astepta ca ziua de 29 iulie sa fie cea in care toata lumea primeste o licenta de Windows 10, se pare ca Microsoft o sa iti puna niste bete in roate in aceasta privinta. Compania tocmai a detaliat planurile de distributie pentru Windows 10, iar acestea nu par foarte bine gandite si multumitoare. Ne asteptam ca Microsoft sa clarifice putin lucrurile intr-un blog post viitor, dar momentan, primii care primesc Windows 10 sunt beta testarii, cei care au participat la programul Windows Insider, cel mai probabil in prima zi, urmati de userii care au cumparat o licenta sau care si-au rezevat un upgrade de la versiunea 8 sau 7 a sistemului de operare. Facand astfel lansarea una pe baza de „coada”, lucru care credem noi ca o sa cam supere clientela. Pe de alta parte, ne asteptam oarecum din partea Microsoft la asta, asa cum au facut si in cazul copiilor care ba sunt, ba nu sunt gratuite pentru Windows 10.

Zona IT

Întotdeauna am avut înclinații „renascentiste”: film, jurnalism, filosofie, orice presupune despicatul firului în patru până la mecanismele cele mai profunde. Dar pasiunea pentru tehnologie a fost o constantă. Am început să configurez sisteme PC pe la sfârșitul anilor ’90, întâi pentru mine, apoi pentru prieteni, apoi pentru primul meu start-up, una dintre primele firme de editare digitală din Romania. Asta în paralel cu jurnalismul tech, început în aceeași perioadă, concretizat întâi în producții TV, apoi în online.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button