MORE

S-a lansat YouTube Music pentru Android si iOS.

Nu stiu cum procedati voi, dar eu nu sunt genul de om care sa stea cu castile in urechi sa asculte muzica si sa uite sau sau sa nu fie atent ce se intampla in jurul lui. Intr-adevar, am cateva melodii pe telefon care au cativa ani buni, le-am tot mutat de pe un telefon pe altul.

Eu am si canalele urechii inguste si nu suport castile in ear nici pe cele on ear a.k.a pe urechi. Eu trebuie sa am cupa mare sa imi acopere urechile si evident ca din punct de vedere estetic o sa se uite lumea la tine daca ai avea casti asa de mari pe cap.

Acum imi amintesc si de o mica analogie. In trecut la walkman aveai o pereche mica de casti, iar acum ii vezi pe unii cu perechi mari, la un telefon mic. Vremurile se schimba si se intorc, asta e partea frumoasa si simpatica la tehnologie.

Google stie ca va place sa ascultati muzica multa si mai tot timpul sunteti plecati de acasa, asa ca s-a gandit sa creeze o aplicatie speciala unde puteti sa ascultati doar muzica. YouTube music este numele ei si in momentul de fata este disponibila pe Android si iOS. Pe langa faptul ca va ajuta sa gasiti melodiile voastre favorite mai usor, mai au de castigat si artistii ca devin mai cunoscuti.

Singura problema care imi vine in minte in momentul de fata este daca vom avea suficiente date mobile.

[YouTube Blog]

Articole asemanatoare

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button