MORE

S-a lansat HTC Desire Eye – Mai mult decat un selfie phone!

Astazi HTC a lansat oficial Desire Eye, in urma evenimentului Double Exposure New York. HTC Desire Eye, este unic in felul lui, dar nu printr-un design SciFi sau specificatii impresionante, ci printr-o camera frontala de 13MPx!

Camera frontala de 13MPx este identica cu camera care se gaseste pe spatele telefonului. Ambele au un blit dual LED, iar pozele au o calitate foarte buna, spre deosebire de majoritatea telefoanelor de pe piata, care au o camera frontala de obicei mai slaba. Ecranul are o diagonala de 5.2 inch cu o rezolutie de 1920 x 1080 pixeli; procesorul este un quad core Snapdragon 801 tactat la 2.3GHz, memorie RAM de 2GB, iar pentru stocare avem 16GB care se pot extinde folosind un card. In partea frontala se mai afla si cele doua difuzoare stereo numite BoomSound, care au facut brandul HTC foarte popular, si nimeni nu poate contesta calitatea sunetului produs de telefoanele care vin echipate cu acestea.

Bateria are o capacitate de 2400mAh, cam putin, dar probabil softul a fost bine optimizat pentru o autonomie crescuta. De asemena telefonul vine cu un certificat IPX7, si acest lucru inseamna ca este rezistent la apa.

Desire Eye mai are cateva caracteristici interesante, una dintre ele se numeste „face fusion”, iar acest lucru iti permite sa „imbini” doua persoane diferite intr-o singura poza, pentru a creea ceva amuzant… sau nu. Functia aceasta se mai gaseste si pe HTC Desire 820.

O alta caracteristica interesanta este Auto-Selfie, adica telefonul va face un selfie automat cand utilizatorul apare in fata camerei si tine telefonul nemiscat mai mult de doua secunde. De asemena sunt suportate si comenzi vocale precum „Say Cheese” sau „Action” pentru a filma fara sa atingeti ecranul telefonului.

Poate una dintre cele mai interesante functii este posibilitatea de a filma si a face poze in acelasi timp folosind camera din fata si camera din spate. HTC nu a facut acest model doar pentu selfie, el ofera o calitate foarte buna si in conferintele video. In timp de sunteti intr-un apel video, camera beneficiaza de face tracking, pentru a mentine utilizatorul in cadru. Functia se poate descurca cu pana la patru persoane simultan.

Eye Experience va veni pe HTC Desire Eye, evident, dar si pe alte dispozitive printr-un update de soft. Lista include HTC One M7, M8 si E8, HTC One Mini si Mini 2, HTC One Remix, HTC One Max, HTC Desire 612 si Desire 816.

HTC Desire Eye este disponibil momentan exclusiv in reteaua AT&T, dar nu peste mult timp va fi disponibil global.

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button