MORE

Ryse Son of Rome vine pe PC in rezolutii 4K

Ryse Son of Rome, cel putin la data aparitiei, a fost anuntat ca un joc exclusiv de Xbox One, unul dintre titlurile de lansare si un „game changer” din punct de vedere grafic. Ei bine, acest joc vine intr-un final si pe PC.

Jocul urmeaza sa ajunga pe PC undeva in aceasta toamna sau la iarna, Crytek anuntand ca se vor ocupa direct de distribuitia si publicarea digitala a jocului, in timp ce Deep Silver vor avea rolul de distribuitor retail.

Vestile bune nu se opresc doar la anuntul unei variate de PC, Crytek impreuna cu Deep Silver avand cateva surprize pentru cei pregatiti sa cumpere jocul pe PC. Prima ar fi ca varianta de PC va avea toate DLC-urile, dar si ceva content in plus. Iar a doua, este ca jocul suporta rezolutii 4K. Asa ca, acei cativa fericiti cu monitoare 4K se vor bucura de joc in toata splendoarea sa.

DLC-urile incluse vor avea o serie de skin-uri pentru personaje, harti, un mod Survival, acces la harta Ruins si o sabie ce a fost oferita doar in editia de colectie si limited a jocului.

Daca este sa ne luam dupa „creatiile” celor de la Crytek, Ryse Son of Rome va fi un nou joc benchmark pentru PC, poate chiar „urmatorul Crysis 3”. Acest lucru il vom afla la lansare, cel mai probabil. Cert este ca Ryse nu este cel mai complicat joc din istorie, fiind vazut de catre critici, dar si de catre subsemnatul, ca un simulator de apasat butoane la momentul oportun si lupta ce se rezuma…tot la apasatul de doua butoane!

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

Un comentariu

  1. inca sper ca Halo 3 si 4 vor aparea pe PC nu imi pierd speranta insa si acest joc pare interesant

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button