MORE

RX 480 se descurca bine in Crossfire si la overclock

Mai avem de asteptat inca o saptamana si cateva zile pana vom afla intr-un mod mai tangibil de ce este in stare RX 480, dar pana atunci avem numeroase teste care au aparut prin baza de date a 3D Mark, ce indica nu doar performanta individuala a placii video, dar si de ce este in stare in Crossfire.

Videocardz.com a facut un grafic in care compara noua placa video de la AMD cu semenii sai, dezvaluit ca RX 480 isi face treaba chiar bine. In testul 3D Mark FireStrike, o configuratie Crossfire cu doua astfel de placi video poate atinge o scalare de pana la 180%. Desigur, trebuie subliniat ca este vorba de 3D Mark, nu de un joc efectiv, asa ca rezultatele in aplicatii reale pot varia, dar 180% tot nu este de trecut cu vederea. In special cand testele pun aceasta configuratie la acelasi nivel cu un singur GTX 1080, care este o placa mult mai scumpa ca doua RX 480.

Puteti vedea graficul cu detaliile despre performanta ceva mai jos, dar inainte de asta, mai am si vestea ca vor exista variante customizate de RX 480 care nu vor rula la 1266MHz, ca modelele folosite pentru aceste teste. Acestea pot atinge chiar 1.5GHz din fabrica. Acestea insa vor fi mai scumpe, ajungand pana la pretul de 300 de dolari/euro.

crossfire rx480

 

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Back to top button