MORE

RWBY primeste un joc si este pe Greenlight chiar acum!

Seria animata online, difuzata de canalul care a realizat seria Red vs Blue, Rooster Teeth, RWBY s-a bucurat de un succes neasteptat de mare, fiecare episod avand un minim de un milion de vizualizari, animatia fiind adaptata atat in format de banda desenata, fie ea fan made sau oficiala, cosplay si lista este lunga.

Cert este ca RWBY are o groaza de fani in intreaga lume si presupunem ca si la noi in tara exista cativa fani ai animatiei. Din acest motiv canalul RT, acum detinut de Youtube Network-ul Fullscreen, Fullscreen care si ei sunt detinuti la randul lor de AT&T & Chernin Entertainment. Pentru o imagine mai autohtona, este ca si cum Doza de Has, de exemplu, ar fi cumparata de Orange! In concluzie RT au destule fonduri cat sa inceapa noi proiecte, unul dintre acestea fiind transformarea lui RWBY intr-un joc.

Conform regizorului jocului, Michael Hadwin, jocul urmeaza sa fie un co-op in maxim patru jucatori, cu elemente incorporate din alte titluri precum: Dynasty Warriors, Left 4 Dead, MOBA-uri, Hadwin precizand ca doreste ca jocul sa aiba o poveste similara cu Left 4 Dead, dar si sa ofere jucatorului rejucabilitate si nu in ultimul rand personajele din RWBY.

Nu este primul joc in care RT a fost implicat, in trecut echipa responsabila pentru succesul lui Red vs Blue publicand Rooster Teeth vs. Zombiens, care din pacate nu a avut un succes atat de mare, totusi, Michael Hadwin este un individ cu destula experienta in realizarea de jocuri, avand sub centura titluri precum: DC Universe Online, Age of Booty, Guilty Party pentru Wii, dar are si ceva jocuri cu care nu prea poate sa se mandreasca, precum Legendary, Aliens: Colonial Marines, Mushroom Men, dar la drept vorbind in cazurile mai devreme amintite a lucrat doar la cinematice.

Pana una alta, daca doriti sa sustineti acest joc o puteti face AICI, votand pe GreenLight pentru ca jocul sa ajunga pe Steam. Daca Hadwin chiar spune adevarul, RWBY the Game pare sa fie un titlu interesant.

[STEAM]

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button