GamingPC&ConsolesTech&IT

Rust va ieși din Early Access… dar e departe de a fi gata

Studioul Facepunch anunță că după patru ani de zile va scoate Rust din faza de Steam Early Access, în ziua de 8 februarie. Dar nu va fi tocmai gata.

Creatorul jocului, Garry Newman (care a făcut și GMod) a ținut să clarifice că deși Rust nu va mai fi în Early Acces, încă nu este complet, nu este în faza „Gold”. Nu este în faza „Beta”. Cel mai apropiat lucru comparativ ar fi Alpha, până în acest moment fiind la stadiul de prototip.

De acum înainte Rust va primi update-uri în două forme. Va exista o variantă principală, la care vor fi adăugate lucruri noi lunar fără să apară riscul ca un update să strice ceva. Dar va exista și o ramură a jocului gândită mai mult pentru testare, cu update-uri zilnice. Cele două variante pot coexista instalate pe același sistem, în funcție de ce dorește jucătorul să încerce.

Așa că ce rost are până la urmă ieșirea aceasta din Early Access? Este un mod de-a simboliza că jocul nu mai este într-o stare atât de nefinisată, că este mai stabil și un motiv pentru a-i crește prețul de la 20 la 35 de dolari.

[Facepunch]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button