GamingPCPC&Consoles

RUST intr-un final ajunge in varianta „finala” pe Steam – Dupa … cativa ani!

Mai tine minte cineva RUST? Jocul ala pe care l-ai cumparat probabil cu un dolar de la un bundle si ai uitat ca il ai in libraria de Steam? In mod surprinzator, infectia asta de buguri si-a gasit o data de lansare, care, intamplator, a fost acum cateva zile! Si nu… nu este 1 Aprilie… nu trebuie sa va uitati in calendar. Este pe bune! 

Ideea in RUST este sa supravietuiesti jocului si bugurilor implementate, voit, sau nu, de catre producatori. Ideea este buna, compozitia sa zicem ca aduce putin a grafica de Playstation 2 si intreb vibe-ul se bazeaza pe un singur lucru: Jocul o sa faca tot ce ii sta in putinta sa iti crasheze sau sa iti prezinte un bug fix cand iti este lumea mai draga! 

Jocul se pare ca si-a polishat, cat de cat, mecanica de joc si a ajuns de la unul dintre cele mai hulite jocuri de pe defunctul GreenLight, la stadiul de joc cu review-uri pozitive din partea utilizatorilor Steam. Iar asta in ultimul an, pentru ca pana acum, jocul era un dezastru pixelat, cu oameni care picau prin textura, inamici invizibili si alte traznai pe care nimeni nu le putea explica. Nici macar producatorii, RUST suferind si o transformare majora la un moment dat, schimbandu-se directia si design-ul jocului. Lucru, care, inerent, a salvat studioul Facepunch Studios de la un dezastru iminent.

[Steam]

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button